Ben jij gepassioneerd door content moderation, data, privacy, cloud-services of opkomende technologieën? Dien jij dit jaar (2021) je bachelorproef of thesis in die over één van deze onderwerpen gaat?

Dan zijn de ISPAwards iets voor jou!

Deze prijs wordt naar jaarlijkse gewoonte uitgereikt door ISPA, de associatie die de Belgische internetindustrie (telecomoperatoren,…) verenigt. Dit is een mooie kans voor studenten om je visitekaartje af te geven bij de sector én kans te maken op een geldprijs van €1.000.

Hoe?
Stuur een paper van maximum 2.500 woorden, gebaseerd op je thesis of bachelorproef naar secretariat@ispa.be . Het onderwerp van de paper moet te maken hebben met content moderation, databescherming, privacy of opkomende technologieën.

Deadline?
30 september 2021

ISPA?
De Associatie van Internet Service Providers (ISPA) vertegenwoordigt de Belgische internetindustrie. Door het samenbrengen van leveranciers van internettoegang, diensten, hosting en transit, wil ISPA er voor zorgen dat het potentieel van het internet ten volle wordt benut, zowel voor consumenten als voor professionals.