Heb je dit jaar een bachelor of masterscriptie geschreven over een onderwerp dat te maken heeft met het internet? Zit dit nog vers in je hoofd?

Haal dan je pen nog een keertje boven en ding mee naar de ISPAward!

Wat is het?

Deze prijs wordt naar jaarlijkse gewoonte uitgereikt door ISPA, de associatie die de Belgische internetindustrie vertegenwoordigt. Grijp je kans om een visitekaartje af te geven bij de sector en wie weet ga je wel naar huis met €500.

Hoe neem ik deel?

Stuur een paper van maximum 2.500 woorden, in het Nederlands, Frans, of Engels, gebaseerd op je thesis of bachelorproef naar secretariat@ispa.be. De paper moet te maken hebben met content moderation, databescherming, privacy of opkomende technologieën of eender welk aan het internet gerelateerd onderwerp.

Ok, tegen wanneer?

De deadline is vrijdag 20 oktober 2023. De winnaar zal aangekondigd worden in het begin van 2024.

En wat is ISPA juist?

ISPA Belgium brengt het hele ecosysteem van de internetindustrie in België samen en omvat bedrijven die het internet laten werken, zoals toegangsproviders, hosters, transitproviders, datacenters en platforms.

De vereniging zorgt ervoor dat de stem van de internetgemeenschap wordt gehoord en begrepen door beleidsmakers en het grote publiek, om de totstandkoming van digitaalvriendelijk, toekomstgericht en coherent beleid in België mogelijk te maken.

This page is also available in: Engels Frans